Яблуневий сад

Яблуні в саду,-
Я до них іду...
Квіти - оксамит,
Білий колорит...

Зацвіли і знов,
У душі любов...
Веснонька-весна,
Гарна, голосна...

Яблуневий сад,-
Тихий свист цикад...
Хто сюди забрів,
Чує їхній спів...
10 12 2016 р
Вікторія Р


Рецензии