гаразд не вбива

у просторі жалю
в прострації болю
на місці двобою
живе цілий світ

і ти разом з ними
торкаєш ензими
крадеш у низини
й біжиш серед літ

частково забитий
і майже забутий
у жалість обутий
й стирається слід

залиш все навколо
ти вмер вже частково
так най же раптово
згориш. й де послід?

чий попіл збирає
повітря вбирає
"гаразд" не вбиває
а тільки цей світ.


Рецензии