Нести хонаи мо асту, хасти мизи мехмон...

***

Нести хонаи мо асту, хасти – мизи мехмон,
Бо эътирофи давраи конуни ин замон!
Як барки шарора бошад, нишасти ту, Зухайр!
Хуш бош,ки рахоии ту фардост… дар хонадон!


Рецензии