ЗробИли пАузу...

Зробили паузу у скріпленні стосунків,
І теплий колір не читається в малюнках.

Хто,  потонувши у мовчанні, з нас мудріший?
У чек фіскальний подивись – сплатила тиша.

Холодним віятимо в залі галереї,
Де на картинах чорний фон – журба – ідея.

Серед цвітіння молодистого весною...
Хіба на вутлому човні пливти з тобою?

                10.12.2016


Рецензии