Цветы запоздалые

    КВІТИ  ЗАПІЗНІЛІ
                (текст песни)
Я принесу вам квіти, мамо!
У найсумніший день прийду:
Троянди ніжні і тюльпани
До ізголів’я покладу.
І пересохлими губами
Тут припаду я до хреста,
Бо вже нема у мене мами...
Бо сирота я! Сирота !!!

Приспів: Матінко! Мамо! Матусе!
   Квіти прийми і уклін.
                Цвітом до тебе стелюся,
                Не в силах підвестись з колін.

Мені ви, мамо, посміхались,
Та я вам квітів не носив.
Під снігом квіти ті зостались,
І світ сумує без краси.
Сніги, сніги...Мов сіль із перцем!
Вже квіти ті не оживуть...
Та світлі спогади у серці
Нехай живуть, нехай живуть!

Приспів:

Живою пам’яттю постану,
Змахну непрошену сльозу,
І вам, – живій у серці, – мамо,
Живії квіти принесу.
Не рань душі, суха ожино!
 Стрічай, матусенько, гостей!
Нехай до тебе ця стежина
Не заросте! Не заросте!

Приспів:


Рецензии
Очень трогательное стихотворение. Ведь лучше поздно, чем никогда... С уважением!

Политеист   10.12.2016 14:28     Заявить о нарушении
Благодарю за прочтение и понимание. Жалею об одном: не могу посвятить Вас в песню, созданную на эти слова.

Анатолий Грес 3   10.12.2016 17:25   Заявить о нарушении