Лебеди белые

                ЛЕБЕДІ      БІЛІ

Лебеді білі стали на крила,
В чистеє небо птахи злетіли
Пити свободу, долю плекати
І повертати до рідної хати.

Приспів: Куди б не кидала вас доля,
   Якої б води не пили,
                Вертайте до отчого поля,
                Бо серце за вами болить.

До сонця, під хмари летіть, лебедята,
Щастя й любові у небі шукати.
Та не шукайте за хмарами раю,
Вертайте живими до рідного краю.

Приспів:

Вертайте додому, до рідної хати,
Де ждуть не діждуться вас батько і мати,
Де вірності пісня в останні хвилини
Вас не розлучить – сумна, лебедина.

Приспів:


Рецензии