насвай

к;нделікті к;нде атамыз насыбай
постоянный клиент артем жасыбай
сусынды ;алап т;р ш;лінді бассай
са;ан ;снайын с;п суы; тассай

мы это спортсмены насыбай атамыз
екі са;ат тренировка теріні басамыз
;ол;а м;лшерлеп штуктаап саламыз
;сери бас;а тепті кайф боп ;аламыз


Рецензии