Cкреса крига

Скресає крига. В серці завесніло
І відчинились засуви душі,
А почуття у синяву злетіли
Й крилаті народилися вірші.

Птахами вільно полетіли світом,
Піснями сповіщати новину,
Що Україна забуяє цвітом
І спинить братовбивчую війну,

Так волошково небо заясніє
Над золотавим простором ланів
І ураїнців мирний день зігріє:
І матерів, і доньок, і синів.


Рецензии