ЗАмрiЯнА...

               

Стрибок у прірву – Острах? Має дух на це
                табу?
Здивуйся, як що, збуджений, ллє перламутр
                світанок,
як серце впізнає: ходУ на рідний,
                збитий ганок,
та дикий виноград виткИй, осінню
                цю добу,

і кольорами клаптиків  залатану
                нудьгу,
сльозливу гіркоту мою,  забиту
                медом рясно. 
Душі моїй, обуреній,  втручатися
                невчасно,
коли, бува замріяна, незламана - живу.               

                08.12.2016


Рецензии