Не сердись коханий

Ти не сердися мій коханий
що квіти я ночами шью
це моя повість про кохання
про те як я тебе люблю
як в Бога я тебе просила
і чудо він таке явив
що розказать мені несила
незнаю я найкращих слів
і хай роки житя спливають
та в грудях ще вогонь горить
вже внуки наші підростають
а в серці тихий жаль щемить

Ти не сердися мій коханий
що голка все в моїх руках
це моя казка про кохання
про принца що приходив в снах
про нього мріяла чекала
і виглядала до зорі
і він прийшов мій принц жаданий
набільша радість у житті

ти не сердися мій коханий
що нитку без кінця сную
це моя пісня про світанки
про сонце хмари і росу
бо хто співає той зі сцени
розкаже людям про печаль
про щастя зраду і коханя
а я на полотні життя
вишию все як на зізнанні
на сповіді мого буття
І хай Господь і Божа Мати
в моїх вишитих рушниках
тебе спасуть від негараздів
дарують довгії літа


Рецензии
Цудоўны верш, несамавіты ў сваёй прыгажосці! Дзякуй.
Спадабалася, вельмі.
Ведаеце што? Я таксама вышываю і наступны мой верш, які ўжо жыве ў галаве, будзе пра вышыванку. Гэта дзіўна, але гэта праўда.

Ольга Маро   13.01.2017 15:01     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.