***

Блакитні,карі чи зелені...
Яка різниця?!Погляд в душу...
-А чи не бачили ви Нені?
Я ж біля неї бути мушу!

Скажи мені,чи поділяєш
Дітей ти на "своїх-чужих"?!
Дитинство свОє уявляєш
Таким,як зараз є у них?!

Донбасу діти,чи ж ви винні
У тім,що вдома в вас війна?!
У тім,що кляті підлі свині
Нас роз'єднали?!Ось стіна.

Стіна з брехні та болю втрати.
За що ж дитинство відібрали в вас?!
Хтось втратив маму,брата,тата...
Ой,стогне закривавлений Донбас...

Та й не лише Донбас-здригається Країна,
Страшенні втрати,марно що й казати.
Але ніщо так не болить,коли мала дитина
Втрачає тих,кого батьками має звати...

Блакитні,карі чи зелені...
Ой,Боже мій,Тебе благаю,
Нехай дитина не втрачає Нені!
Та й взагалі нікого більше не втрачає...

13.10.2015 р.
Дар'я Дивак (а).


Рецензии