Дiалектика

 
Одностороннє спілкування.
Напевне, в цьому щось та є.
Тут – лиш печалі. Там – кохання.
Як кажуть, кожному своє.

І знов звернусь до філософій,
Згадаю кожний постулат.
Там – вир життя. Тут – горе-спокій.
Правий в усьому діамат.

Та верх отримує в змаганні
Природа – мудрості вінець…
Одностороннє спілкування,
Коли ж тобі прийде кінець?!


Рецензии