агу эмкь

ик1увсаъ лихун улер
унгун шавгарин унер
гьядулди лябай завус
загас айф суман ламус

вархалас унбяй аваз
суван ай девлетарин
мукамарин унбяй сас
жилил ле нигматарин

шун завулас кабка гюд
аваз фи ух1танф учин
сувал гузунайа цуд
каравул суман дуйин

шимигяс бя хитари
х1яракая гумур бяеф
мярте хитан лецари
цая дуюис рух цаеф

ратарил лукун луфар
акайф суман зурба кар
батарди алих1 ябур
фишти их1айчуг лакар

рухас хайа авазар
шиникар кайф х1ас лецук
шатия чюле завар
унбядахан мурин ильк

гюлин бягя шавгари
ябурар акай рази
эмькь чира хюйда агуф
ахунар бегем хун зе.


Рецензии