Я знаю...

Чого лиш у житті нема...
Кохаю. А кого кохаю?
Та буду краще я німа,
Лише скажу, що я чекаю.

Чекаю день, чекаю два,
Уже пробігло і півроку,
Діждуся ось уже Різдва...
- До мене, долечко, жорстока?

Та я не буду горювать,
Бо жінка ж я, навчена Богом.
Частіше буду жартувать.
Немає милого? – нічого!

Діждуся дива я свого
(Дається Богом ця година),
Його серденько – то вогонь...
Я знаю: в нього я єдина!
               08.12.2016

На фото я 5.12.2016


Рецензии