Глаза не умеют молчать

Кажуть, очі мовчати не вміють,
І говорять гучніш, за слова,
Кажуть, очі кричать що є сили,
Коли раптом затихли вуста.

Кажуть, очі бувають шалені,
І в словах стільки правди нема,
Як в очах, що й без слів, якщо треба,
Вам розкажуть, як плаче душа.

Кажуть, очі людські - то не озеро тихе,
А глибокий, нічний океан,
Щоб пізнати його, то насправді не треба
Довіряти занадто словам.


Рецензии