Не в тому..

Не в тому річ, що Вас вже я не хочу,
Не в тому, що не знаю, чи люблю,
Я Ваші досі пам'ятаю очі,
Та вже не їх я поглядом ловлю.

Не в тому річ, що Вас забути хочу,
Не в тім, що не тривожить, не болить,
Я скільки треба Вас чекати зможу,
Та тільки ж як тоді своє життя прожить?


Рецензии