ИТ ТИ!!!

ГА ЛА КЪ ТИ КА!!!...

   -  ДУШИ!!!(КА)...  ДЪ ВИ ЖЕ ЕТ!!!(ТИ)...                (ТИ КА)

КОНЪ ЦЕНЪ ТЪРИ РУ УЯ!!!...                (КЪ)

   -  СЕМЯ!!!...                (ЛА)

   -  ПУ ТИ Ии!!!... -                (ГА)

ИИ...  ВЪ РА ЩА ЯСЬ!!!...

   -  РУ КА ВА!!!...  ОО БЪРА ЗУ ЕТ!!!... -

НЕ Ее!!!...   ВЪ СЕ ГЪ ДА!!!...

   -  Аа...  ДЪЛЯ Яя!!!... НА Аа СЪ!!!...

   -  ИТ ТИ!!!... -

      ТИ


Рецензии