ве иркуран иша ун

алчак улер лихун хил
дахурай иркар бахил
минат хурай шав ягя
г1арра атун булахил

ракярин кирагарис
адин зегу кане руш
ягра дахи киркуне
кучабяа муче гуш

арсуран ваз нур ичай
барзайин зуранарис
шад иркарин гашкуни
дахи ярхюн дуньяйис

кил руцая гашкуни
нанхунган шавгар яраб
гюригяс гягьба дифар
хин агуф ярхяйа хаб.

яруш мичшав ма вас тук
вав исти сапай цуруф
ми шигид ягян гушан
зун ицуне вун агуф

ве иркуран иша ун
унхуф хайрайн бяйа зун
каркасе хе мурадар
кархун теге: хяд завун.


Рецензии