З любов, ю

Щоб свiтилися щастям й любов’ю
Лиця доньок моїх...
Щоб закрила крилами Богородиця
Дiток своїх...
Щоб збагнули та зрозумiли
Люди усi...
Що в любовi та в правдi є сила,
А не в брехнi.
Щоби зникли пожежi
Жадоби лютих пожарiв.
Що терзають серця,
Наче мари нiчних кошмарiв.
Щоб жили ми, та всi люди,просто у мирi.
Доростемо, можливо, колись...

Доростемо.

Аби у краще вiрили, тай робили!


Рецензии