***

Коли зимою зiйде сонце,
I нiжний iнiй заблистить,
Подивись в свое вiконце
Може, поцiлунок прилетить.
Поцiлунок вiд мене-тобi,
Спiймай його вустами.
Ти вiдчуеш коханий тодi
Як кохаю тебе я без тями


                Терещенко Татьяна


Рецензии