Скрипонька

Гарна та дівонька
Узяла скрипоньку.
Веселенько грає
Й пісеньку співає.

Пісеньку співає
До рідного краю,
До журливій річки,
Блакитної стрічки.

На скрипоньці грає
Пісеньку співає
Молода дівчина
То любов причина.

Огортає пісня
Душу як намисто,
Мов би той струмок -
Чистий ручайок.


Рецензии