Не вiдлiтай

Якщо ти побачиш світло на небі
Не йди туди,  не йди туди
Будь зі мною живи для мене
Мені без тебе, як без води...

Ти моє на віки кохання
Я благаю, тебе, прокинься...
Це єдине до тебе прохання
Відколи я, на світ народився


Не відлітай, на небо,на небо 
Серце ниє в самоті
Не відлітай, не треба, не треба
Бо я вже на дні

Не відлітай, будь ласка, будь ласка
Відкрий свої чарівні очі
Моє життя, як гидка казка
Яку читали, цієї ночі

...................................

Якщо ти побачиш світло на небі
Йди туди, не хвилюйся за мене...
Я тебе прохав... прокинься...

Але тебе ламає біль,
И я... це бачити... втомився...
Бачити... втомився... 


Не відлітай, на небо, на небо
Серце ниє в самоті
Не відлітай, не треба, не треба
Бо я уже на дні

Не відлітай, будь ласка, будь ласка
Відкрий свої чарівні очі
Моє життя, як гидка казка
Яку читали, цієї ночі...


Рецензии