Дух

І начебто танцює він,
І рухів безліч, піруетів,
І чутно десь ледь чутний дзвін
Якихсь музичних інструментів.
Та раптом стихло все разом,
Порушена була ця тиша.
Якийсь безликий дух пройшов.
У пошуках життя він рище.
Але не може він знайти
Нічого в цій пустій безодні.
І все, що може він, - піти,
Такий бездушний і голодний.


Рецензии