Що, Доле?

Що, Доле? Де Ти? Навіщо і скільки,
Шукатимеш Волю? Скрізь тільки пробірки.
Розірвані струни... Бандури не плачуть.
Вони все забули, а люди все скачуть...

Не треба ілюзій. Ми всі тільки свідки.
Лише в молодих шанс - залишить пробірки.
І може ось зараз, горить хтось у танку...
Це поки ви пиво смакуєте з ранку.

05.12.16
©Артем Чиркинян 2016


Рецензии