Сам соб1

Небо сховалось за хмарами, чую останній постріл.
Все, що ночами марилось, миттю полише постіль.

Цілились однин в одного, стиснувши смерть в долоні.
І врешті решт зробили це. Кожен собі у скроню.


Рецензии