Мне нравится

Мені подобається його дотик по шкірі....
Ніжне відчуття, пронизлива ніжність.
Мені подобається його поцілунок у губи...
Ранкова свіжість - сьогоднішнього дня.
Мені подобається його ніжні слова...
Вони впевнені в своїй чарівності.
Мені подобається його щира посмішка...
Привітна, тендітна неначе як у немовля.
Мені подобається його подих по тілу...
Ніжний, теплий, приємний до болю.
Мені подобається він і тільки він...
Тому що такого як він дуже важко знайти.


Рецензии