Рай - це смерть, любов - життя

З якою силою нестримного кохання
Ти вторглась в мiй таємний свiт.
Розтала крига, скреслися вагання
На склонi повноважних лiт.

В царинi спокою родилися бажання,
Душа ковзнула в радiсний полiт.
Почуй же, свiт, мої зiзнання.
Тобi, любов, мiй пiсенний привiт!

Спiваю я, бо знову я кохаю!
О, дивовижне це чуття!
Його усiм я побажаю.

Нехай триває це буття.
Менi не треба того раю!
Бо рай - це смерть, любов - життя!


Рецензии