Новорiчний комплект

Вже й незабаром новорічне торжество!..
Що ж дарувати чоловіку Різдво?
Який йому купити знову дар,
коли шкарпеток в нього вже сім пар?..

Відновлені кінці свого волосся
чи віял накладних густе колосся?
Поголені гладенько стрункі ніжки,
з невбитого ведмедя шкіри віжки?

Пострижену по новій моді „кицьку“,
а разом з нею ліву й праву цицьку?
Щоб не глумився над вчорашнім супом,
оновлену від ліпосакцій дупу!

А заодно нагайку і кайданки,
не забував щоб закривать фіранки!
Що ж дарувати в новорічному аспекті?
А може все перераховане в комплекті?..

05.12.2016


Рецензии