Коли втекла твоя любов

Не знаю, як тебе чекати,
Не знаю, куди далі йти
Коли зреклася мене мати,
Коли згоріли всі мости…

І ніби не було ніколи
Мене в тобі, тебе в мені.
Навколо лиш дурні глаголи
В ущент розбитому човні…

То осінь, то пусті страждання,
То все душевний дефіцит…
Та не шукаю виправдання,
Немов дволикий єзуїт.

Керуючись сліпим бажанням
(Хай кине камінь мораліст), -
Розтанемо у сподіваннях,
Танюючи осінній твіст…


Рецензии