***

Пробач, за все,
Я більше не можу так далі жити.
Втомлена душа і біль утихне,
Вітер розвіє - минуле все,
І запах радості не відчує - це.
Кохання,зникне немов та тінь,
Я залишусь на одинці з нею.
Скажу їй:"Боляче мені..Холодно мені..."..


Рецензии