Друзям Добрий ранок! Вже сн данок

Добрий ранок! Вже сніданок
Нас чекає на столі.
Хай новий зимовий ранок
Тихо плине по землі.
Хай Господь усім дарує
Радість, щастя у житті.
Хай нові шляхи торує,
Не такі вже щоб круті.
Любі друзі! Хто зі мною
Вже вперед готовий йти
Знов стежиною земною
До завітної мети?

           5 грудня 2016 року.


Рецензии