Познай себя!

                «О Сократе» (Вадим Константинов 2)

Прочёл Сократ:
Познай себя!

И удивился
Надписи на храме.

Лишь Аплоллон,
Себя любя,

Прекрасен
И подобен Даме.

Но был
Сократ

Не столь
Красив,

Цикуту

Подлую

Вкусив!


Рецензии