Портрети Образи Марення

Портрети… Образи… Марення…
Розпливчасті… Чітко прописані…
Гуртом… По одному… Парами…
Пливуть… То – низько, то – високо…

Близькі… НевпізнАні… Пригадані…
Колишні… Майбутні… Омріяні…
Довершені… Вроджені з вадами…
Десь, кимось у просторі сіяні…

Істоти… Фантазії… Сутності…
Думки і слова… Ходять колами…
Не знають своєї могутності –
Привчають до стану свідомості…

26.11.2016


Рецензии