Старi недолугi п eси

Старі недолугі п’єси
Крізь галас і біль обмежень…
Нерони, пілати, крези
Гадають – хто важить менше…

Проникливість сценаристів…
Прискіпливість режисерів…
В судинах – вино ігристе…
Зачинені вікна й двері…

Насмішливі обладунки…
Важкенні думки і рухи…
Манірні самиці-юнки…
Над падлом – кружляння круків…

Пронизливі блискавиці…
Рушниці, що б’ють наскрізно…
Потравлені зіллям гриці…
У трунах мерцям затісно…

Присипані сіллю рани…
Актори співають долі…
У кожному серці – шрами…
Царі й царедворці – голі…

Гудуть врізнобіч вистави…
В трагедіях грають діти…
У Небі – порожні храми…
Завіса… Цікаво жити…

26.11.2016


Рецензии