28

А ти була зі мною поруч
коли і друзі стали наче вороги
І я вже думав загубитися ліворуч
Іти шляхом яким ідуть усі.

І стоячи, на самім краю світу,
Я без вагань робив свій крок вперед.
А ти нізвідки каменем звалилась,
І не пустила тіла мого в прірву.

УП


Рецензии