24

Господь, немає в тебе милості до мене
І не мастив Ти мої плечі медом.
Овал Її голівки золотої,
на його плечах ніжиться в покої.

Бог, невже в Твоїх очах,
не рівні ми усі істоти
і на моїх слабких руках
не буде запаху святої позолоти.

Невже з немилості від Тебе
Вся моя радість синє небо
Й під ним замучений кругами
Я поріднюсь в землі з братами.

Не бачивши Її святої
в своїх обіймах перед тим.

УП Пробач


Рецензии