129 Отечество

Веселинка Стојковић
Минијатуре

Отаџбина
Отаца наших дом.
Синова наших, кћери.
***
Отаџбина
Песме су наше.
Везујмо их у чворове.
***
Отаџбина
Загрљаји су наши.
Сунчевим трагом ход.
***
Отечество
Бог је наш и мир с Њим.
Отечество смо ми ми.


Фотографија: Веселинка Стојковић


Рецензии