Вересневий блюз

Відкривають осінь вересневі дні.
Сонце пригріває мов би навесні.
Та скінчилось літо на календарі.
Все пізніше повінь вранішній зорі.

Синім стало  небо. Жовтії поля.
Засинає стиха стомлена земля.
Пролітають в небі сірі журавлі.
Вересневі вітри літо віднесли.

Вересневе сонце гріє над полями.
І сьогодні тепла осінь іще з нами.
Та не за горами ті грудневі дні
Де зимові вітри віють холодні.


Рецензии