***

Мусофирчиликда одам миллий либосларингни кийишга оши;асан.Буни мен ўз тажриамдан яхши биламан. Москвада ў;иб юрган кезларимда беш йил: ;ишин-ёзин эгнимдан кўк чопонимни, бошимдан чуст дўппимни туширмаганман. Айнан мана шундай ;олатни мен айни дамда Лондон, Вашингтон, Торонтода исти;омат ;илаётган миллатдошларимиз тушган суратларда кузатаяпман. Миллий кийим кишини гўё она ватанига я;инлаштириб туради. Со;инчига бироз бўлса-да таскин беради. Шу билан бирга, ватандан йиро;да миллий ифтихор, ;урур кучаяди.


Рецензии