Эсемес

ЭСЕМЕС

Эсемес дуфназуз
ккуни балхьан… –
Ккуни шурхьан…
–Фу ка?
–Багахьна гъач к1ура…
–Гьап1уз?
–…

–Багахьди дархьуз яшамиш
дурар ккунидар дарин?

Ккунивалкан улхуз ярхлаан
багахьна гъач к1урурин
эсемесдиз мутуван иб!
Ибиди гъузри чпи
чиб-чпин гъавриъ даршиди
дарши аваршйир!


Рецензии