Цiлунок бiлоi акули

Цілунок білої акули…
М’які обійми теплих хвиль…
Думки розтанули, поснули
В даремній глибині зусиль…

Видіння незбагненних явищ…
Долучення до таємниць…
У тиші зіграні вистави,
Де вічність вплетена у мить…

Торкання пережитих вражень,
Не стільки тіла, як Душі,
То – прояв підсвідомих прагнень
Останніх втілень на Землі…

Цілунок білої акули…
Солоний смак солодких днів…
Забуті мрії промайнули
І впали тінями на дні…

02.12.2016, Макаді, Єгипет


Рецензии