Спочатку рожевiють хмари

Спочатку рожевіють хмари,
Вбираючи перше проміння…
Світлішають, м’якшають барви…
Вдягається Небо у синє…

Від Сонця розходиться сила…
Яскравість пронизує дійсність…
Ранкові прозорі вітрила
Заповнюють захват і ніжність…

Світило – все вище і вище…
Тепло, насолода – в повітрі…
Єднається нижче з горішнім…
Простори Любові відкриті…

01.12.2016, Макаді, Єгипет


Рецензии