Усе живе безмежне тепле море

Усе живе – безмежне тепле море,
Грайливі хвилі, білі буруни,
Солоні бризки, видиво прозоре,
Крізь товщу вод істоти неземні…

Усе живе – бездонне чисте Небо,
Малюнки-хмари, дивні, наче сни,
Повітря невагоме… ніжно, легко
Пролиті Сонцем щедрі промінці…

Усе живе – коріння, що сплелося,
Яскраві квіти, ящірки, птахи,
Пісок, каміння… все, що відбулося
Миттєвістю Любові на Землі…

Усе живе – слова, думки, бажання,
Прекрасні мрії, сильні почуття…
Усе живе проявлене єднанням,
Любов’ю, насолодою злиття…

01.12.2016, Макаді, Єгипет


Рецензии