Everything s gonna be alright

Everything's gonna be alright,
tomorrow there will be a new day.
Birds will be flying high,
The Sun as usually will   brightly shine.

We will be happy ,
will merrily live.
Our kindness  will never fade away.

Everything's gonna be alright.
Let us hope , let us pray!


Рецензии