Стих на украинском языке

Назад ніколи немає шляху.
Усе що пройдено
залишиться з тобою назавжди.
Твої думки.
твій шлях.
Твій досвід
Але не треба крихітко минулим жити.
Живи сьогодні й пам'ятай,
що минуле вже згоріло,
а майбутнє, ще навіть не іскрить.


Рецензии