Rock-n-roll

А.О.

Я хочу остаться,
Остаться с тобой,
Я тебя увидел,
И хожу сам не свой.

Я хочу гулять
С тобою всю ночь
Меня не волнует,
Что на улице дождь.

    Ты и я
    Танцуем Rock-n-roll
    Ты и я
    В тёмном зале вдвоём
    Лёгким стуком
    Отдаются шаги
    Этой ночью
    Мы с тобою одни.

Я беру гитару
Иль сажусь за рояль,
Но ты расстроена,
В глазах твоих печаль.

Вдруг ты сказала:
"Я должна идти,
У меня есть парень,
И за мной не ходи!"

    Ты и я
    Танцуем Rock-n-roll
    Ты и я
    В тёмном зале вдвоём
    Лёгким стуком
    Отдаются шаги
    Этой ночью
    Мы с тобою одни.

Я тебя увидел,
И о всём позабыл,
Что мне тот парень,
Я твёрдо решил.

Долго ты стояла,
Ничего не говоря,
Потом поцеловала
И сказала: "Твоя!"

    Ты и я
    Танцуем Rock-n-roll
    Ты и я
    В тёмном зале вдвоём
    Лёгким стуком
    Отдаются шаги
    Этой ночью
    Мы с тобою одни.

Первод - Стас Розинский.


I love that cool sound,
That catchy old tune,
I'm dancing with you -
I'm over the Moon.

I don't know you name,
You don't know me at all,
We don't give a damn -
We rock and we roll.

    I feel so free,
    I feel alright -
    You and me
    Are dancing through the night!

    So move with me
    My mystery girl -
    You and me
    Are dancing rock-n-roll.

The music plays loud,
We're lost in the sound,
I'm jumping about,
I'm spinning you round.

You're in my arms,
We go up and down,
We hear the drums
We follow the sound.

    I feel so free,
    I feel alright -
    You and me
    Are dancing through the night!

    So move with me
    My mystery girl -
    You and me
    Are dancing rock-n-roll.

We'll never get tired,
We're gonna stop,
We'll get even higher,
We'll dance till we drop.

I don't know you name,
You don't know me at all,
We don't give a damn -
We rock and we roll.

    I feel so free,
    I feel alright -
    You and me
    Are dancing through the night!

    So move with me
    My mystery girl -
    You and me
    Are dancing rock-n-roll.


Рецензии