Крадеться осiнь тихим парком

Крадеться осінь тихим парком,
Фарбує інеєм траву…
Чому ж душі моїй так жарко –
Тому, що я іще живу,

Що я люблю багряні клени
І хризантем останній цвіт,
Тому, що й досі він зелений,
Душі моєї дивосвіт!

Свої печалі всі і болі
Зіллю в один небесний жбан...
А річка десь купає зорі
І сповиває у туман.


Рецензии