Усе як завжди

Усе як завжди: обіцянки…
-Ти жди, прийду…
Тамують осені серпанки
Мою журбу.

Усе як завжди. Всі надії
Та й не збулись.
Летять у безмір давні мрії,
У синю вись.

Усе як завжди. Десь незримо
Сміялась ніч.
Розлука-осінь невмолима…
Буденна річ.


Рецензии