В старому парку

В старому парку сутінки багряні
Гойдали сум природи восени,
І колисало небо зірку ранню
Та тліло листя – спомини весни.

Світив ліхтар самотньо і безсило,
В деревах голих – тихий вітру свист…
Моя любове, де ж тебе носило,
Що ти прийшла в осінній падолист?

Коли душа стомилася в чеканні
І час минув для сліз і каяття…
Моє осіннє радісне кохання –
Шматочок сонця в сутінках життя.


Рецензии