Кохання

 
А чи ти знаєш, як люблять зорі
Безмежне небо?
Спішать світити у щасті й горі…
Мабуть, так треба.

А чи ти знаєш, як любить жайвір
Світанки в полі,
Як закохався високий явір
В струнку тополю?

А чи ти знаєш про біль у серці
Й печаль навколо?
Душа самітна у клітці б’ється…
Журливе соло.

А чи ти знаєш, як слову тісно
В рядках сюжету…
Звучить Кохання. Звичайна пісня,
Лиш для дуету.


Рецензии